Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen

  • Uitstekende verhuuropbrengsten
  • Vakantiehuizen op toplocaties
  • Eigen gebruik, verhuur of combinatie
  • Tal van services & uitgebreid dienstenpakket
  • Zorgeloos bezit!

Een Vakantiehuis kopen? Steeds meer mensen willen tegenwoordig een vakantiehuisje kopen. Men heeft het steeds drukker en dan is er niets fijner dan regelmatig te ontspannen met een mini-break. De Nederlander geniet dan ook steeds vaker van een korte vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden zoals Duitsland. Maar waarom niet genieten vanuit uw eigen vakantiehuis op droomlocatie? U kunt tegenwoordig al met geringe inkomen een eigen vakantiehuis kopen en op deze manier altijd genieten van een zorgeloze vakantie in uw eigen vakantiehuisje. De vaste lasten van uw vakantiehuis te koop inclusief de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de uitstekende huuropbrengst. U kunt dus GRATIS op vakantie terwijl uw vermogen blijft groeien! Bekijk nu het aanbod vakantiehuizen te koop op Tweedewoningkopen.nl en maak ook uw droom werkelijkheid!

Bekijk de vakantiehuizen

Vakantiehuizen te koop met Roompot label

Uw vakantiehuis te koop mét Roompot label! Een vakantiehuis kopen via Tweedewoningkopen.nl heeft als grote voordeel dat u een huisje koopt met Roompot label, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit en zorgeloos bezit! De vakantieparken van Roompot zijn gelegen op de mooiste locaties van Nederland maar bijvoorbeeld ook van Duitsland. Andere voordelen die een vakantiehuis kopen bij TweedeWoningKopen biedt:

  • U kunt de woning gebruiken voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Welk gebruik u ook kiest, het parkbeheer zorgt 365 dagen per jaar voor uw woning, ook als u er zelf niet bent.
  • U kunt gebruik maken van tal van services en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om tuinonderhoud, ramen zemen of het voeren van de financiële administratie, het kan allemaal. Zo wordt uw investering een zorgeloos bezit.
  • Door grootschalige inkoop kunnen wij u ook van dienst zijn met onderhoud van uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk, vervanging meubilair enz.
  • Kortom: zorgeloos investeren en recreëren gaan bij Roompot Vakanties uitstekend samen!
Ziet u uzelf al zitten? Op uw eigen terras van uw vakantiehuis te koop heerlijk in het zonnetje aan het genieten van een lekker hapje en drankje.

Breed aanbod vakantiehuizen

De vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten dus er is voor ieder wel wat wils. Of u nu op zoek bent naar een knus huisje in het bos, of liever aan de kust, u zult hier gegarandeerd vinden wat u zoekt. U kunt kiezen uit verschillende accommodatietypes, van gezellige appartementen tot luxe villa's. Neem eens een kijkje in het uitgebreide overzicht aan vakantiehuizen die te koop staan en laat u informeren door onze specialisten!