Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Woonoppervlakte: 
+/- 125 m2
Bouwjaar: 
2012
Aantal slaapkamers: 
2
Aantal toiletten: 
2
Tuin: 
Balkon + dakterras
Voorwaarden: 
Kosten koper

Dit luxe penthouse gelegen op de derde verdieping heeft een oppervlakte van +/- 125 m2. Daarnaast heeft dit penthouse een balkon (gelegen op het zuidwesten) en een ruim dakterras. Het dakterras is met een vaste trap bereikbaar. U heeft een panoramische uitzicht op de zee, de duinen en Domburg.

De riante woonkamer met open keuken (inclusief kookeiland) en zithoek laten u optimaal genieten. Twee slaapkamers bieden comfort voor u en uw gasten. De badkamers, waarvan de één voorzien is van een douche en ligbad en waarvan de ander voorzien is van douche en sauna, benadrukken het rijke luxe gevoel. Tevens zijn er twee toiletten aanwezig. U beschikt over een binnen berging waarin een wasmachine en een droger geplaatst zijn.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging welke gelegen zijn in de afsluitbare parkeerkelder. Vanuit de parkeerkelder en de hoofdentree is het appartement direct en comfortabel met de lift bereikbaar.

Residence Wijngaerde is een luxe appartementengebouw op A-locatie in het hart van Domburg én op loopafstand van zee, strand en bos. Alle appartementen en penthouses hebben een duurzame uitstraling door de detailleringen en kwalitatief hoge afwerking.

€ 849.000,- k.k. excl. BTW incl. inventaris