Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Weerterbergen 531
  • Weerterbergen 531
  • Weerterbergen 531
  • Weerterbergen 531
Perceel oppervlakte: 
1170 m2
Bouwjaar: 
2006
Aantal slaapkamers: 
9
Tuin: 
Tuin rondom
Voorwaarden: 
Kosten koper
Isolatie: 
Goed
Beschikbaar: 
In overleg

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning is geschikt voor maar liefst 24 personen! Een uniek onderkomen voor families, grote groepen of meerdere gezinnen die graag luxe en rust combineren.

U komt de woning binnen via de royale entree. Op de begane grond vindt u twee aparte toiletten, een 3-persoonsslaapkamer, een 2-persoonsslaapkamer, een badkamer met o.a. douche en dubbele wastafels, de zeer ruime L-vormige living met open keuken, tuindeuren met toegang naar het terras en een praktisch van binnenuit bereikbare berging. Op de verdieping bevinden zich twee 2 persoonsslaapkamers, vijf 3-persoonsslaapkamers, twee badkamers met o.a. een whirlpool en dubbele wastafels, twee badkamers met o.a. een douche en dubbele wastafels, twee aparte toiletten en de sauna met douche.

Deze woning wordt aangeboden inclusief de fraaie inrichting en is zeer geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Als u ervoor kiest de woning via Roompot Vakanties te verhuren middels een garantiecontract met eigen gebruik ontvangt u jaarlijks € 46.000,- netto!

Vraagprijs € 745.000,- k.k.