Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Cochem 554
  • Cochem 554
  • Cochem 554
  • Cochem 554
  • Cochem 554
Perceel oppervlakte: 
496 m2
Woonoppervlakte: 
100 m2
Inhoud: 
300 m2
Bouwjaar: 
2007
Aantal slaapkamers: 
2
Tuin: 
Tuin rondom
Tuin oriëntatie: 
Zuid
Voorwaarden: 
Kosten koper
Isolatie: 
Goed
Beschikbaar: 
In overleg

Deze fraaie vrijstaande 5-persoons recreatiewoning is prachtig gesitueerd aan de rand van het park met een schitterend uitzicht over het dal en tuin gelegen op het zuiden.

Op de begane grond vindt u een ruime hal met aangrenzend een toilet, een separate berging met een wasmachine en wasdroger en een luxe keuken voorzien van alle gemakken met o.a. een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Uiteraard vindt u hier tevens de royale woonkamer met openslaande tuindeuren. De eerste verdieping is voorzien van een luxe badkamers met o.a. een sauna. Daarnaast biedt de woning 2 royale slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon.

Deze woning wordt aangeboden inclusief het sfeervolle interieur en heeft uitstekende verhuurmogelijkheden via Roompot Vakanties middels een zogenaamde ‘triple netto overeenkomst’ waarin alle kosten (behalve van groot onderhoud) voor rekening zijn van de exploitant van het vakantiepark.

U heeft recht op twee weken eigen gebruik per jaar. U ontvangt jaarlijks de netto huuropbrengst van in totaal € 7.000,- per jaar. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een vakantiecheque t.w.v. € 1.500,-- welke vrij te besteden is op alle Roompotparken.

Vraagprijs € 235.000,- k.k. (excl MwSt)