Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiewoning kopen Duitsland

Vakantiewoning kopen Duitsland

  • Uitstekende verhuuropbrengsten
  • Eigen gebruik, verhuur of combinatie
  • Prachtig gelegen in Duitsland
  • Tal van services & uitgebreid dienstenpakket
  • Zorgeloos bezit!

Wilt u een vakantiewoning in Duitsland kopen? Dan bent u bij Tweedewoningkopen.nl aan het juiste adres! Hier vindt u namelijk vakantiewoningen te koop op de mooiste locaties van Duitsland! Zo hebben wij luxe vakantiewoningen in het schilderachtige heuvellandschap van Cochem, ideaal voor de levensgenieters onder ons. Verder kunt u ook kiezen voor een van onze gloednieuwe vakantiewoningen vlakbij het charmante kuurstadje Bad-bentheim.

Vakantiewoningen te koop met Roompot label

De vakantiewoningen te koop in Duitsland op Tweedewoningkopen.nl hebben als grote voordeel dat ze zijn voorzien van het Roompot label. Dit houdt in dat ze in uitstekende staat verkeren en u kunt profiteren van diverse voordelen:

  • U kunt de woning gebruiken voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Welk gebruik u ook kiest, het parkbeheer zorgt 365 dagen per jaar voor uw vakantiehuis in Duitsland, ook als u er zelf niet bent.
  • U kunt gebruik maken van tal van services en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om tuinonderhoud, ramen zemen of het voeren van de financiële administratie, het kan allemaal. Zo wordt uw investering een zorgeloos bezit.
  • Door grootschalige inkoop kunnen wij u ook van dienst zijn met onderhoud van uw vakantiehuisje. Denk hierbij aan schilderwerk, vervanging meubilair enz.
  • Kortom: zorgeloos investeren en recreëren gaan bij Roompot Vakanties uitstekend samen!

Vakantiewoning in Duitsland kopen? Makkelijk haalbaar!

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor een vakantiewoning te kopen in Duitsland. Dit komt onder andere omdat men graag wil genieten van korte vakanties op zijn/haar favoriete plek maar ook omdat het een waardevolle belegging is. Door uitstekende verhuuropbrengsten middels gerenommeerde verhuurders is een voortreffelijk rendement te realiseren. Bij aankoop van een vakantiewoning in Duitsland zijn er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden waardoor u met een gering eigen vermogen al een vakantiewoning in Duitsland kunt kopen!

Laat u informeren

Bent u nieuwsgierig geraakt en bent u wel geïnteresseerd in een vakantiewoning in Duitsland? Laat u informeren door onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden of bekijk alvast ons woningaanbod in Duitsland.