Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiehuis kopen in Limburg

Vakantiehuis kopen Limburg

  • Zorgeloos bezit!
  • Eigen gebruik, verhuur of combinatie
  • Prachtig gelegen in Limburg
  • Tal van services & uitgebreid dienstenpakket

Een vakantiehuis kopen in Limburg? Uw eigen vakantiehuis in de prachtige Limburgse natuur! Op Tweedewoningkopen.nl vindt u het vakantiehuisje van uw dromen! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantiehuis in Limburg te kopen, u kunt dan namelijk niet alleen zelf genieten van een vakantie wanneer u dat wilt maar u kunt daarnaast ook profiteren van uitstekende verhuuropbrengsten. De vaste lasten inclusief rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit deze verhuuropbrengt dus u kunt GRATIS op vakantie terwijl uw vermogen blijft groeien!


Bekijk de vakantiehuizen


Vakantiehuis kopen in Limburg mét Roompot label!

Het grote voordeel van een vakantiehuis kopen Limburg is dat deze gelegen is op een van de prachtige vakantieparken van Roompot Vakanties en dus ook voorzien is van het Roompot label. Dit houdt in dat als u kiest voor een vakantiehuis te koop Limburg u kunt profiteren van een hoop voordelen:

  • U kunt de woning gebruiken voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Welk gebruik u ook kiest, het parkbeheer zorgt 365 dagen per jaar voor uw woning, ook als u er zelf niet bent.
  • U kunt gebruik maken van tal van services en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om tuinonderhoud, ramen zemen of het voeren van de financiële administratie, het kan allemaal. Zo wordt uw investering een zorgeloos bezit.
  • Door grootschalige inkoop kunnen wij u ook van dienst zijn met onderhoud van uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk, vervanging meubilair enz.
  • Kortom: zorgeloos investeren en recreëren gaan bij Roompot Vakanties uitstekend samen!
Een vakantiehuis Limburg kopen via Tweedewoningkopen.nl is dus een verstandige keuze als u wilt genieten van zorgeloos bezit! Bekijk ons aanbod en vind uw ideale vakantiehuis Limburg te koop! De veelzijdige omgeving zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een heerlijke vakantie in Limburg.

Vakantieparken in Limburg

Een vakantiehuis kopen Limburg doet u op een van de prachtige vakantieparken van Roompot Vakanties. Zo zijn er vakantiehuizen te koop Limburg op het gezellige familiepark Weerterbergen. Dit park onderscheidt zich door het uitgebreide aanbod faciliteiten zoals een subtropisch zwembad en Beauty & Wellness centrum! Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen van Residence Klein Vink, een vakantiepark gelegen in het Nationaal Park de Maasduinen. Kortom, een breed aanbod vakantiehuizen te koop Limburg op Tweedewoningkopen.nl. Laat u informeren door onze specialisten!