Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatiewoning Duitsland te koop

Recreatiewoningen te koop Duitsland

  • Uitstekende verhuuropbrengsten
  • Recreatiewoningen op toplocaties in Duitsland
  • Eigen gebruik, verhuur of combinatie
  • Tal van services & uitgebreid dienstenpakket
  • Zorgeloos bezit!

Een recreatiewoning kopen in Duitsland? Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een recreatiewoning te kopen in buurland Duitsland, Tweedewoningkopen.nl heeft voor een breed aanbod recreatiewoningen in Duitsland te koop en voorziet u graag van meer informatie! Het kopen van een recreatiewoning in Duitsland is tegenwoordig zeer haalbaar, u kunt namelijk al met beperkt budget de trotse eigenaar worden van een recreatiewoning in Duitsland. U kunt dan altijd genieten van een heerlijke vakantie in uw eigen huisje, op uw favoriete plekje en wanneer u wilt. Doordat de vaste lasten inclusief de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de uitstekende verhuuropbrengsten kunt u bovendien gratis op vakantie!

Een recreatiewoning in Duitsland kopen met Roompot label

Het grote voordeel van het kopen van een recreatiewoning in Duitsland via Tweedewoningkopen.nl is dat de recreatiewoning zijn voorzien van het Roompot label, dit staat niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit maar u kunt ook profiteren van diverse voordelen:

  • U kunt de woning gebruiken voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Welk gebruik u ook kiest, het parkbeheer zorgt 365 dagen per jaar voor uw woning, ook als u er zelf niet bent.
  • U kunt gebruik maken van tal van services en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om tuinonderhoud, ramen zemen of het voeren van de financiële administratie, het kan allemaal. Zo wordt uw investering een zorgeloos bezit.
  • Door grootschalige inkoop kunnen wij u ook van dienst zijn met onderhoud van uw vakantiewoning te koop. Denk hierbij aan schilderwerk, vervanging meubilair enz.
  • Kortom: zorgeloos investeren en recreëren

Heerlijk recreëren in Duitsland

Het prachtige berglandschap van Duitsland met de prachtige natuur maakt het land tot populaire vakantiebestemming. Hier kunt u heerlijk tot rust komen, midden in de natuur. De recreatiewoningen in Duitsland van Tweedewoningkopen.nl zijn prachtig gelegen en dienen als prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zo hebben wij luxe vakantiehuizen te koop op Ferienresort Cochem, gelegen in de gelijknamige toeristische plaats in het Duitse Moezelgebied. Ook hebben wij prachtige villa's op Ferienresort Bad-Bentheim, gelegen vlakbij het charmante kuurstadje Bad-Bentheim!

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geraakt en zou u wel meer informatie willen hebben over het kopen van een recreatiewoning in Duitsland? Laat u dan informeren door onze specialisten en neem vrijblijvend contact met ons op!