Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Bungalow te koop - Aquastaete

Bungalow te koop

  • Waardevaste investering
  • Bungalows op toplocaties
  • Eigen gebruik, verhuur of combinatie
  • Uitstekende verhuuropbrengsten
  • Tal van services & uitgebreid dienstenpakket

Een bungalow kopen in Nederland of Duitsland? Dan bent u bij Tweedewoningkopen.nl aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk een breed aanbod aan luxe bungalows bekijken die te koop staan op de mooiste plekjes van Nederland en Duitsland. Het grote voordeel van een bungalow kopen via Tweedewoningkopen.nl is dat de bungalows gelegen zijn op Roompot Vakantieparken en ze dus voorzien zijn van het Roompot label. Dit houdt in dat de bungalows in uitstekende staat verkeren en u als eigenaar kunt profiteren van een uitgebreid dienstenpakket en tal van services!

Een bungalow kopen: waardevast investeren

Er zijn vele redenen waarom steeds meer Nederlands ervoor kiezen een bungalow te kopen. De één koopt een bungalow om zelf voor eigen gebruik; genieten van korte vakanties op uw favoriete plekje, in uw eigen bungalow en wanneer u maar wilt. De ander wilt meteen geld verdienen aan zijn of haar bungalow middels huurinkomsten. De hoge cijfers van het binnenlandse toerisme en daarnaast de vraag naar meer kwalitatief hoogwaardige bungalows betekenen een waardevast rendement op korte en lange termijn voor een belegging in recreatief vastgoed.

Met de bungalows te koop op Tweedewoningkopen.nl is door de uitstekende verhuuropbrengsten middels gerenommeerde verhuurders een voortreffelijk rendement te realiseren. De vaste lasten van de bungalow inclusief de rente en aflossing van de financiering worden voldaan uit de huuropbrengst. Dit betekent dat u GRATIS op vakantie kunt terwijl uw vermogen blijft groeien! Daarnaast kunt u als eigenaar van een bungalow bij Roompot Vakanties van diverse voordelen profiteren:

  • U kunt de bungalow gebruiken voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beiden.
  • Welk gebruik u ook kiest, het parkbeheer zorgt 365 dagen per jaar voor uw bungalow, ook als u er zelf niet bent.
  • U kunt gebruik maken van tal van services en een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om tuinonderhoud, ramen zemen of het voeren van de financiële administratie, het kan allemaal. Zo wordt uw investering een zorgeloos bezit.
  • Door grootschalige inkoop kan Roompot u ook van dienst zijn met onderhoud van uw woning. Denk hierbij aan schilderwerk, vervanging meubilair enz.
  • Kortom: zorgeloos investeren en recreëren gaan bij Roompot Vakanties uitstekend samen!

Laat u informeren door onze specialisten

Bent u nieuwsgierig geraakt en zou u wel meer informatie willen over het kopen van een bungalow? Laat u dan vrijblijvend informeren door onze specialisten. Middels een team van experts kunnen wij u specifiek informeren over onderwerpen zoals fiscaliteit, financiering, notarieel, verhuur etc.